Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Neked vajon mit üzen a telefon számod?

2015.02.12

A telefonszám numerológiai elemzése során ismét a számredukciós összeadáshoz folyamodunk. Fogja a vizsgált telefonszám számjegyeit (előhívót, körzetszámot is), és összegezze addig, míg egyetlen számjegyet nem kap.

Pl.: 30/213-9999 = 3+0+2+1+3+9+9+9+9= 45=4+5=9  Redukálja a vizsgált telefonszámot egyetlen számjegyre a leírt módszer szerint, és keresse meg a kapott végszámhoz kapcsolódó magyarázatot! Én teljes mértékben intelligens vagyok . XD

1. Vezetői telefonszám.
Az energia száma. Ezen a telefonszámon utasításokat adnak. Munkahelyen belül jó, ha a vezető és nem a beosztott kapja ezt a számot.

2. Kapcsolatépítő telefonszám.
A közösség száma. Ezen a telefonszámon közösséget építenek. Nem utasítások, hanem érdeklődő és együttérző kérdések és válaszok, építő párbeszédek közvetítője.

3. Beszélgető telefonszám.
Kiskamasz vagy felelőtlen munkavállaló kezébe nem adható! Ezen a telefonszámon beszélgetnek, nem utasítanak, nem információt közölnek, egyszerűen időt múlató módon beszélgetnek.

4. Alkalmazotti telefonszám.
A stabilitás és a megbízhatóság száma. Ezen a számon munka folyik, nem adják, hanem fogadják az utasításokat. Családon belül javasolt a gyerekeknek adni.

5. Szingli telefonszám.
A kaland és a változás száma. Ez a szám tökéletesen alkalmas találkozók, randevúk megbeszélésére.

6. Családos telefonszám.
A biztonság és a nyugalom száma. Ezen a számon értékes, érzelmekben gazdag beszélgetések zajlanak. Olyan szám, amit szívesen vesznek fel, és mindig visszahívnak.

7. Optimista telefonszám.
A kiegyensúlyozottság és a tolerancia száma. Ezen a számon jó híreket kapunk és jó híreket közlünk.

8. Pénzkereső telefonszám.
A siker és a pénz száma. Ezen a számon üzleteket kötnek, pénzt keresnek. Munkahelyen üzletkötők, ügynökök számára javasolt.

9. Intelligens telefonszám.
Az intelligencia, a szellemi erő száma. Ezen a számon érkező hívásokat meghallgatják, a számon adott tanácsokat megfogadják.

Ha tetszett írjátok meg kommentben, és azt is, hogy mi jött ki winklaughyesmail

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.