Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Paranormális jelenségek magyarországon

2015.01.25

Mint ahogy a világ más részein, Magyarország területén is akad jó pár olyan hely, amelyről különös történetek keringenek. Bár sokan csak szóbeszédnek tartják, a következő úti célokat gyakran említik együtt a kísértetekkel, a furcsa lényekkel és a természetfeletti, paranormális történésekkel. Nézd meg őket!

 

A budapesti, Pozsonyi utcai lakótelepet Szellemtelep néven is emlegetik, híressé vált ugyanis bizarr jelenségeiről, illetve arról, hogy sokan furcsa, kísérteties lényeket véltek látni a területen, mind az építkezések során, mind pedig később, a már elkészült lakásokban. Egyesek szerint ez annak köszönhető, hogy a lakótelep egy korábbi temető helyére épült.
(bővebb infó a következő cikkben)

 

A szegedi Boszorkánysziget 1728. július 23-án vált hírhedtté, mikor is hat megkínzott férfit és nőt égettek meg itt elevenen boszorkányság vádja miatt. A mendemondák szerint máig hallani néha vérfagyasztó sikolyaikat.
(bővebb infó a következő utáni cikkben :D )

 

A Szombathelytől nem messze található, vasszécsenyi Ó-ebergényi-kastélyt kísértet járta helynek tartják, a beszámolók szerint az üres szobákban gyakran hallani furcsa, félelmetes hangokat, sikolyokat, neszeket.
(bővebb információ a kastélyról hamarosan )

 

A szóbeszéd szerint a Mátranovák melletti erdőkben furcsa, félig emberszerű lény él. A fanyüvőnek is nevezett alak állítólag az 1980-as években tűnt fel itt először.
(bővebb infó hamarosan)

 

 

A budapesti Kodály-köröndön található Andrássy-udvarról is elterjedt, hogy kísértetek járják.
(bővebb infó hamarosan itt: Az Andrássy-udvar szellemei )

 

 

A siroki várnál éjjelente állítólag máig látni lehet egy halott lány árnyékát, melyet hét másik követ.
(bővebb infó hamarosan )

 

 

A Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei, jánkmajtisi Válly-kastély és -kripta sem túl megnyugtató hely, állítólag máig kísértik őket a Válly család szellemei.

 

Nem tudom ti hogy vagytok vele, de én szívesen megnézném ezeket a helyeket, mert engem érdekelnek ezek a paranormális dolgok. Akinek ez a bejegyzés szintén felkeltette az érdeklődését az ilyen paranom hókuszpókusz iránt írja meg kommetbe, hogy legyen-e több. winklaugh További szép napot/estét nektek !! laughlaugh

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

legyen

(paranormális érdeklődő, 2015.01.25 16:39)

szerintem legyen! Engem ezek nagyon érdekelnek. És nagyon tetszenek :) :) :)

Re: legyen

(Admin, 2015.01.25 17:22)

oké lesz :D örömmel látom hogy érdekel :D